Supa de iepure (coaste de iepure)

Printeaza

Supa de iepure din: morcovi, praz, usturoi, telina, sare, taitei, patrunjel.

Ingrediente:

  • coastele de la iepure
  • 250 g morcovi
  • 2 fire praz
  • 2 căţei usturoi
  • un fir ţelină
  • 25 g sare grunjoasă
  • tăietei
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert 2,5 litri apă.

Între timp, se curăţă toate legumele si se taie. Se pun legumele în apa care fierbe, se pune si carnea şi se presară sarea.

Se lasă la fiert trei ore, apoi se adaugă tăieteli şi verdeata tocată mărunt. Se mai lasă 10 minute, apoi se ia de pe foc.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.