Supa de gulii cu verdeata

Printeaza

Supa de gulii cu verdeata din: gulii, faina, lapte, smantana, ceapa, unt, oua, piper, sare, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_gulii_cu_verdeata

  • 600 g gulii
  • 40 g faina
  • 200 ml lapte
  • 200 g smantana
  • 150 g ceapa
  • 80 g unt
  • 2 oua
  • piper
  • sare
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi guliile şi ceapa, le speli şi le pui la fiert (întregi), în 2 litri de apă rece cu sare.

Când sunt fierte, strecori supa, iar guliile le tai pătrăţele. Separat, adaugi făina peste untul încins, pui guliile şi laşi să se înăbuşească 10 minute.

Adaugi zeama, ouăle bătute cu lapte, condimentezi cu piper şi sare după gust şi laşi la foc mic, timp de 20 de minute.

La sfârşit, adaugi smântână şi pătrunjelul tocat mărunt.

Supa de gulii cu verdeata

Supa_de_gulii_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.