Supa de gulii cu cartofi

Printeaza

Supa de gulii cu cartofi din: gulii, cartofi, ceapa, ulei de masline extravirgin, unt, sare, supa de legume, verdeturi, smantana, otet de mere.

Ingrediente:Supa_de_gulii_cu_cartofi

  • 2 gulii cu tot cu frunze (400 g fiecare)
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita sare
  • 8000 ml supa de legume
  • verdeturi proaspete
  • smantana partial degresata
  • otet de mere

 

Mod de preparare:

Se decojesc guliile şi cartofii şi se taie cuburi. Ceapa se toacă. Intr-o oală mare, se încing uleiul de măsline şi untul şi se prăjesc la foc mijlociu cca 5-7 min.

Se toarnă supa şi se sărează. Se da in fiert supa si se adauga frunzele de gulie tocate; se lasa sa fiarba timp de circa 10 minute.

Se paseaza supa si se adauga verdeata si eventual smantana degresata. Se potriveste de gust, adaugand otet.

Supa de gulii cu cartofi

Supa_de_gulii_cu_cartofi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ciudata supa, ciudata rau

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.