Supa groasa

Printeaza

Supa groasa

Ingrediente:Supa groasa

  • 500 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • l ţelină
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 gălbenuşuri
  • 300 g smântână
  • l legătură de pătrunjel
  • sare, piper

Preparare:

Taie carnea de porc cubuleţe şi pune-o să fiarbă în apă cu un praf de sare. Adună spuma de câte ori este nevoie.

Adaugă apoi ceapa tăiată mărunt şi morcovii cubuleţe.

Când carnea este aproape fiartă, pune şi restul de legume tăiate cubuleţe.

Potriveşte gustul de sare şi piper şi lasă să fiarbă la foc mic. într-un castron, bate bine gălbenuşurile cu smântână.

La final, drege supa cu amestecul de smântână. Aromatizează supa cu verdeaţa tocată fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.