Supa germana cu praz

Printeaza

O reteta de supa germana cu praz din: praz, cartofi, iaurt, lapte, faina, piper, supa de oase, patrunjel si sare.

Ingrediente:Supa germana cu praz

  • 1,7 kg praz
  • 300 g cartofi
  • 400 g iaurt
  • 1 l lapte
  • 50 g faina
  • 1 praf piper
  • 2 l supa de oase
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 lingurita sare

 

Mod de preparare:

In supa gata fiarte, adaugi cartofii taiati cuburi, piper si prazul taiat rondele si lasi totul timp de 20 de minute pe foc.

Cand legumele sunt fierte, adaugi treptat in supa faina care a fost dizolvata in lapte rece (fiert in prealabil), sare si iaurt.

Fierbi supa timp de 10 minute si o servesti fierbinte cu verdeata deasupra.

Supa germana cu praz

Supa germana cu praz

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.