Supa frantuzeasca cu ceapa

Printeaza

Supa frantuzeasca cu ceapa din: unt, ceapa, cartofi, cimbru, maghiran, supa de pui, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Supa frantuzeasca cu ceapa

  • 1 linguriţă unt
  • 3 fire ceapă verde, rondele
  • 1 ceapă, felii
  • 5 cartofi, felii subţiri
  • 1 vârf cuţit cimbru uscat
  • 1/2 linguriţă măghiran uscat
  • 1 frunză dafin
  • 5 căni supă de pui
  • 1/4 ceaşcă smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare, topeşti untul, la foc mic. Adaugi toată ceapa, tăiată, şi laşi să se călească 10 minute. Adaugi cartofii, sare, piper, cimbru, măghiran şi dafin, lăsând preparatul pe foc, acoperit cu capac, încă 12 minute.

Torni apoi supa de pui, reduci focul, acoperi oala parţial şi o mai laşi pe foc 30 minute. După ce s-a răcit, adaugi smântână şi poate fi servită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.