Supa de fasole cu ciolan de porc

Printeaza

Supa de fasole cu ciolan de porc din: ulei de masline, ceapa, morcovi, telina, usturoi, rozmarin, fasole uscata, spanac, ciolan de porc, supa de pui, rosii, paste, sare, piper, parmezan.

Ingrediente:Supa de fasole cu ciolan de porc

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 ceapa, cuburi
  • 2 morcovi, cuburi
  • 1 tulpină de țelină, cuburi
  • 5 catei de usturoi, feliat
  • 2 fire rozmarin
  • 1/2 kg fasole uscata, inmuiata peste noapte in apa rece
  • 2 cesti spanac, feliate
  • 1 bucată ciolan de porc cu os, maruntit
  • 8 cesti supa de pui
  • 1 cană rosii pasate
  • 200gr paste, fierte al dente
  • sare și piper
  • parmezan proaspăt ras

 

Mod de preparare:

Încălziți uleiul de măsline într-o oala, se adauga ceapa, morcovul, telina, usturoi, rozmarin și se înmoaie și la foc mic, fără rumenire, timp de 8-10 minute.

Scurgeti fasolea, si adaugati impreuna cu ciolanul si spanacul in oala, se toarnă supa și roșiile, se aduce la fierbere la foc mic și se acoperă oala. Gustați lichidul după 30 de minute. Dupa preferinta, adaugati sare.

Gatiti aproximativ 1 ora si 10 minute.

Când boabele sunt fierte, scoateti 2 cani cu tot cu zeama si pasati la blender, apoi incorporati inapoi in oala. Se adauga pastele, asezonati, daca trebuie si dupa ce a clocotit puteti opri focul. Se serveste supa in boluri, presarata cu parmezan.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.