Supa de dovleac cu praz

Printeaza

Supa de dovleac cu praz din: pulpă de dovleac, unt, praz, cartofi, patrunjel, sare.

Supa_de_dovleac_cu_praz

Ingrediente:

  • 300 g pulpă de dovleac
  • 50 g unt
  • partea albă a unui praz
  • 2 cartofi
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Mod de preparare: în unt topit se pune prazul rondele să se înmoaie. Se adaugă dovleacul si cartofii tăiaţi cuburi. Se presară cu sare, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert.

Se opreşte un sfert din cantitatea de legume fierte, restul se mixează, se amestecă bine cu zeama, se gustă sare si se aduce la masă cu restul de legume.

Supa de dovleac cu praz

Supa_de_dovleac_cu_praz

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.