Supa deasa de varza

Printeaza

Supa deasa de varza din: varza murata, kaizer, ciocolan, carnati picanti, smantana.

Ingrediente:Supa deasa de varza

  • 1 kg varză murată
  • 20 g kaizer
  • 300 g ciolan (dezosat)
  • 2 fire cârnaţi picanţi
  • 200 ml smântână

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert varza în atâta apă cât să o acopere. Se adaugă kaizer-ul tăiat cuburi şi ciolanul. Se lasă să fiarbă la foc slab până se înmoaie carnea.

Spre sfârşitul fierberii, se adaugă cârnaţii, tăiaţi felii, şi se mai fierbe mâncarea câteva minute. Se ia deoparte de pe foc, se scot bucăţile de carne şi de cârnaţi, iar varza se drege cu smântână. Se pun din nou cârnaţii şi ciolanul şi se servesc fierbinţi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.