Supa deasa de legume(crema)

Printeaza

Supa deasa de legume 

Ingrediente:Supa deasa de legume(crema)

  • 4 l apă
  • 1 lingură unt
  • 2 cepe
  • 250 g roşii
  • 300 g cartofi
  • 2 căţei de usturoi
  • o mână de fasole fidea
  • unt proaspăt cât o nucă

 

 

Mod de preparare:

Se prăjeşte ceapa în unt fără să se îngălbenească. Se toarnă deasupra apă sau de preferinţă apâ în care a fiert alt zarzavat, de exemplu conopidă, fasole .

Se pune la fiert într-o oală, se adaugă roşii frumoase şi bine coapte, cartofii curăţaţi şi tăiaţi bucăţi, sare şi usturoi. Se acoperă şi se lasă să fiarbă.

Se trece prin sită şi se lasă să mai dea câteva clocote. Înainte de a servi, se adaugă fasolea verde fiartă şi tăiată în bucăţele mici, şi puţin unt proaspăt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As manca o supa de legume.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.