Supa de zarzavat

Printeaza

Supa de zarzavat

Ingrediente:Supa de zarzavat

  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 1/2 ţelină, ceapă
  • 1/2 cutie de mazăre
  • sare
  • verdeaţă după gust (pătrunjel, leuştean, ţelină)
  • 2 litri de supă de pasăre
  • ulei
  • puţină fidea

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavaturile, le tai ron­dele subţiri şi le căleşti 2-3 minute în puţin ulei şi o lingură de apă. Adaugi apoi supa de pasăre.

Când s-au fiert zarzavaturile, mai poţi adăuga puţină fidea, verdeaţa şi un praf de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.