Supa de zarzavat cu taitei

Printeaza

Supa de zarzavat cu taitei din: morcov, patrunjel, pastarnac, cartof, ardei, verdeata, ou, taitei.

Ingrediente:Supa de zarzavat cu taitei

  • 1 morcov
  • 1/2 pătrunjel
  • 1/2 pâstarnac
  • 2-3 felii cartof
  • 1/4 ardei gras
  • verdeaţă
  • 1 ou
  • o lingură de tăiţei

 

Mod de preparare:

Se curăţă zarzavatul, se spală, se taie felii subţiri sau se dă pe râzătoare şi se pune la fiert în cca 400 ml apă rece. In timpul fierberii se adaugă car­tofii şi ardeiul şi se lasă pană toate sunt bine fierte.

Se strecoară supa, se adaugâ verdeaţa şi se lasă acoperită.

Tăiţeii de casă sau din comerţ se fierb 5-10 minute. Supa se ser­veşte cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.