Supa de zarzavat cu taitei
PrinteazaSupa de zarzavat cu taitei din: morcov, patrunjel, pastarnac, cartof, ardei, verdeata, ou, taitei.
- 1 morcov
- 1/2 pătrunjel
- 1/2 pâstarnac
- 2-3 felii cartof
- 1/4 ardei gras
- verdeaţă
- 1 ou
- o lingură de tăiţei
Mod de preparare:
Se curăţă zarzavatul, se spală, se taie felii subţiri sau se dă pe râzătoare şi se pune la fiert în cca 400 ml apă rece. In timpul fierberii se adaugă cartofii şi ardeiul şi se lasă pană toate sunt bine fierte.
Se strecoară supa, se adaugâ verdeaţa şi se lasă acoperită.
Tăiţeii de casă sau din comerţ se fierb 5-10 minute. Supa se serveşte cu verdeaţă.
Pofta buna!