Supa de vitel cu patrunjel

Printeaza

Supa de vitel cu patrunjel din: oase de vitel, macaroane, ceapa, telina, smantana, unt, faina, patrunjel, sare.

Ingrediente:

  • 2,5 kg oase de viţel
  • 4 l apă
  • sare
  • 150 g macaroane
  • 2 cepe albe
  • 1 ţelină potrivita
  • 1/2 pahar smântână
  • 80 g unt
  • 1 lingură făină
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert oasele de viţel, tăiate, apoi adăugaţi ceapa, ţelina şi sarea. Lăsaţi vasul pe foc domol 1 1/2 ore.

Strecuraţi supa printr-o sită deasă.

Din unt şi făină faceţi un rântaş alb, stingeţi cu supa şi mai lăsaţi să fiarbă 5 minute.

Separat, fierbeţi macaroanele în apă cu 1 lingură de ulei, puneţi-le în supă, adăugaţi smântână şi, când este gata, puneţi pătrunjel verde, tocat fin.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Linte cu ciulama de ciuperci

Supa delicioasa de vitel

Supa delicioasa de vitel din: rasol de vita, morcovi, ardei, telina, pastarnac, patrunjel, ceapa verde, sare, piper, frunze de telina. Ingrediente: un rasol de vită de aproxima­tiv un kg 2 morcovi 2 ardei o ţelină mică un păstârnac o rădăcină de pătrunjel 2 legături ceapă verde sare piper negru boabe, măcinat o legătură frunze de […]

Supa de vitel cu patrunjel

Supa de vitel cu patrunjel

Supa de vitel cu patrunjel din: oase de vitel, macaroane, ceapa, telina, smantana, unt, faina, patrunjel, sare. Ingrediente: 2,5 kg oase de viţel 4 l apă sare 150 g macaroane 2 cepe albe 1 ţelină potrivita 1/2 pahar smântână 80 g unt 1 lingură făină pătrunjel verde   Mod de preparare: Puneţi la fiert oasele […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.