Supa de vita cu taitei

Printeaza

Supa de vita cu taitei din: supa de vita, faina, ou, sare.

Ingrediente:Supa de vita cu taitei

  • 2 l supă (preparată din carne de vită, strecurată)
  • Pentru tăiţei:
  • 300 g făină
  • 2 ouă
  • 1 gălbenuş
  • sare
  • apă

Mod de lucru:

Puneţi supa la fiert şi, când începe să clocotească, adăugaţi tăieţeii. După 20 de minute de clocote mici, puneţi în supă pătrunjel tocat. Dacă vreţi ca supa să rămână limpede, fierbeţi tăieţeii separat în apă.

Strecuraţi-i, spălaţi-i cu apă fierbinte şi puneţi-i să mai fiarbă pe foc domol 5-6 minute.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.