Supa de vita cu galuste si patrunjel

Printeaza

Supa de vita cu galuste si patrunjel din: vita, zarzavat, oua, gris, sare, patrunjel.

Ingrediente: 

  • 1 rasol vită
  • zarzavat pentru supă
  • Ingrediente pentru găluşte:
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri gris
  • 1 praf de sare
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Rasolul şi zarzavaturile se fierb în oala sub presiune cu un praf de sare, 15 minute din momentul în care începe oala să fluiere.

Carnea şi legumele fierte se scot, supa se strecoară si se pune pe foc.

Gălbenuşurile se amestecă cu grişul, se adaugă albuşurile bătute spumă cu un praf de sare. Se lasă 5 minute.

Când clocoteşte, se pun gălustele cu linguriţa.

Se adaugă o ceşcută de apă rece, se pune capac si se lasă la fiert 5 minute.

Se pun apoi carnea si legumele şi se serveste cu pătrunjel verde.

Supa de vita cu galuste si patrunjel

Supe de legume

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.