Supa de varza de Bruxelles

Printeaza

Supa de varza de Bruxelles din: varza de Bruxelles, untdelemn, faina, smantana, ou

Ingrediente:Supa de varza de Bruxelles

  • 0 varză de Bruxelles
  • o lingură untdelemn
  • o lingură făină
  • smântână
  • un gălbenuş

 

Mod de preparare:

Varza de Bruxelles, curăţată, se fierbe în apă clocotindă cu sare.

Intre timp, din faină şi untdelemn se face un rântaş deschis la culoare, care se stinge cu puţină zeamă de varză.

Acesta se toarnă peste supa de varză, se mai lasă să dea câteva clocote, amestecând bine, şi se serveşte cu smântână sau cu smântână amestecată cu un gălbenuş.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.