Supa de varza cu smantana si verdeata

Printeaza

Supa de varza cu smantana si verdeata din: carne de vita, varza, cartofi, morcovi, ardei, ceapa, smantana, ulei, usturoi, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Supa_de_varza_cu_smantana_si_verdeata

  • 500 g carne de vită
  • 500 g varză crudă
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • un ardei gras
  • 2 cepe
  • 150 ml smântână
  • 2 linguri ulei
  • o foaie dafin
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă rece, se adaugă o ceapă când apa dă în clocot şi se înlătură spuma ori de câte ori apare. Cealaltă ceapă şi morcovii mărunţite se călesc în ulei, se adaugă ardeiul tocat.

In oala cu carne fiartă se pun cartofii cuburi, se lasă 5 minute, se adaugă varza tăiată mărunt şi se lasă 10 minute să fiarbă. Se pun apoi ceapa, morcovii si ardeiul călite.

Se lasă la fiert 15 minute, se adaugă foaia de dafin şi sare, se stinge focul, se adaugă usturoiul pisat, se acoperă cu un capac şi se lasă aşa 15 minute.

Se serveşte apoi cu smântână şi verdeaţă, după gust.

Supa de varza cu smantana si verdeata

Supa_de_varza_cu_smantana_si_verdeata

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de varza cu smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.