Supa de varza cu perisoare

Printeaza

Supa de varza cu perisoare din: varza, rosii, marar, cimbru, cuscus, perisoare, smantana.

Ingrediente:Supa de varza cu perisoare

  • 200 g varză albă
  • 2-3 roşii
  • mărar
  • cimbru
  • 1 linguriţă cuşcuş
  • 3-4 perişoare
  • 1 linguriţă smantana

 

Mod de preparare:

Se curăţă varza albă, se spală, se taie fîşii late şi se fierbe în circa 400 ml apă împreună cu cim­brul şi mărarul.

Cand e fiartă, se adaugă roşiile curăţate, tăiate felii şi cuşcuşul cu care se fierbe încă 10-15 minute.

Se serveşte cu perişoarele fierte separat şi se drege cu smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.