Supa de taitei udon si ciuperci

Printeaza

Supa de taitei udon si ciuperci din: supa de legume, sos teriyaki, ulei, ciuperci champignon, ceapa verde, taitei udon, spanac.

Ingrediente:Supa_de_taitei_udon_si_ciuperci

  • 1 cub supa de legume
  • 50 ml sos teriyaki
  • 1 lingura de ulei
  • 140 g ciuperci champignon, feliate
  • 1/2 legatura de ceapa verde, feliata subtire
  • 140 g taitei udon
  • 200 g de spanac

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare, dizolvă cubul de supă într-un litru de apă şi adaugă sosul teriyaki. Până când lichidul dă în clocot, încinge uleiul într-o tigaie şi căleşte ciupercile la foc mare, timp de 2-3 minute, până când devin aurii.

Adaugă ceapa verde şi căleşte ambele ingrediente 1 minut, apoi pune-le deoparte. Când supa începe să fiarbă, pune în ea tăieţeii şi fierbe-i 4 minute. Adaugă spanacul şi fierbe-l 1 minut. Incorporează ciupercile, ceapa verde, sare şi piper, apoi serveşte supa.

Supa de taitei udon si ciuperci

Supa_de_taitei_udon_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.