Supa de sparanghel

Printeaza

 Supa de sparanghel

Ingrediente:Supa de sparanghel

  • 600 g sparanghel
  • 1 1/21 supă
  • 1 1/21 apă
  • 1 lingură făină
  • 80 g unt
  • 3 linguri smîntînă

 

Mod de preparare:

Sparanghelul se curăţă şi se taie bucăţele începînd cu vîrfurile atît cit este fraged şi se pune în apă.

Se face rîntaş alb din unt şi făină şi se stinge cu supa şi apa. Cînd începe să fiarbă, se pun cotoarele de la sparanghel tăiate bucăţi, sare, 1 ceapă tăiată şi se fierb 35-40 minute, după care se dă prin sită.

Se pune din nou la fiert aproximativ 2 minute şi se termină cu smîntîna.

Vîrfurile de sparanghel tăiate se fierb în apă cu sare, se stre­coară şi se pun în supă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.