Supa de spanac si mazare cu busuioc

Printeaza

Supa de spanac si mazare cu busuioc din: boabe de soia, mazare, zeama de legume, ceapa verde, frunze de busuioc, frunze de spanac, lapte de soia, piper, sare.

Ingrediente:Supa_de_spanac_si_mazare_cu_busuioc

  • 200g boabe de soia congelate
  • 200g mazare congetata
  • 600ml zeama de legume, fierbinte
  • 5 cepe verzi tocate
  • 2 frunze de busuioc
  • 1 mana de frunze proaspete de spanac
  • 300ml lapte de soia sau lapte obisnuit
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • cateva frunze de busuioc pentru a garnisi (optional)

 

Mod de preparare:

Puneti boabele de mazare si boabele de soia intr-o oala. Turnati zeama de legume si adaugati ceapa verde, busuiocul si spanacul. Lasati la fiert timp de 10 minute. Turnati jumatate de supa in blender si mixati.

Turnati amestecul din blender  inapoi in oala impreuna cu laptele si mai lasati un pic pe foc. Asezonati bine si serviti cu frunze de busuioc.

Supa de spanac si mazare cu busuioc

Supa_de_spanac_si_mazare_cu_busuioc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Daniela Marin

    Parca-i prea verde supa asta :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.