Supa de spanac cu smantana

Printeaza

Supa de spanac cu smantana din: spanac, ceapa, morcov, telina, radacina de pastarnac, usturoi, orez, lamai, smantana, usturoi verde, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_spanac_cu_smantana

  • 300 g spanac
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 radacina de pastarnac
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri orez
  • 2 lamai
  • 200 ml smantana
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi zarzavaturile şi tăiaţi-le în bucăţi potrivite. Puneţi-le la fiert în 2 litri apă cu puţină sare. Căliţi în ulei usturoiul pisat şi usturoiul verde tocat mărunt.

Când acesta s-a înmuiat, puneţi-l în oala cu zarzavaturile.

Adăugaţi orezul ales şi spălat şi spanacul tăiat în fâşii subţiri. Lăsaţi să fiarbă până când ingredientele sunt moi, apoi luaţi oala de pe foc.

Amestecaţi smântână cu zeama de lămâie şi adăugaţi acest amestec în oală numai înainte de servire.

Supa de spanac cu smantana

Supa_de_spanac_cu_smantana

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.