Supa de spanac cu lamaie

Printeaza

Supa de spanac cu lamaie din: spanac, ceapa, patrunjel, seminte, ulei, supa, smantana, lamaie, coriandru.

Ingrediente:Supa de spanac cu lamaie

  • 1 kg spanac
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 25 g seminţe de floarea-soarelui
  • 1 lingură ulei
  • 500 ml supă de legume
  • 100 ml smântână
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1/4 linguriţă coriandru măcinat

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se toacă spanacul şi ceapa. Se toacă pătrunjelul şi seminţele de floarea-soarelui.

Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa la foc potrivit, amestecând. Se toarnă supa şi se dă într-un clocot; se lasă să fiarba 1 minut.

Se adaugă spanacul şi smântână şi se dă în clocot, la foc iute. Supa se potriveşte după gust cu suc de lămâie, sare, piper şi coriandru.

Se presară pătruniel şi frunze proaspete de baby-spanac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.