Supa de sfecla cu carne

Printeaza

Supa de sfecla cu carne din: carne, morcovi, patrunjel, sfecla, smantana, verdeata, suc de lamaie.

Ingrediente:Supa de sfecla cu carne

  • 80 g carne fiartă de vita
  • 3-4 felii morcovi
  • 3-4 felii pă­trunjel
  • 100 g sfeclă roşie
  • 1 linguriţă smantana sau 2 lin­guri iaurt
  • verdeaţă
  • 1 linguriţă suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Morcovul, pătrunjelul şi sfecla se curăţă, se spală şi se taie felii subţiri.

Se fierb în circa 400 ml apă şi cand sunt moi, se adaugă carnea fiartă, verdeaţa.

Se ia supa de pe foc şi se drege cu iaurtul sau smantana şi sucul de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.