Supa de scoici cu vin

Printeaza

Supa de scoici cu vin din: ceapa, morcov, telina, usturoi, ulei de masline, sare, piper, busuioc, oregano, coaja de lamaie, vin, rosii, scoici.

Ingrediente:Supa de scoici cu vin

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 telina mica
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper negru
  • 1/2 lingurita busuioc tocat
  • 1/2 lingurita oregano maruntit
  • 1 lingurita coaja razuita de la o lamaie
  • 1/8 l vin
  • 200 g rosii curatate de pielita
  • 750 g midii

 

Mod de preparare:

Legumele se taie în bucăţi potrivita şi se prăjesc împreună cu căţelul de usturoi 5-10 minute în ulei fierbinte. Se adaugă condimentele şi coaja de lămâie răzuită, se stinge cu vin alb, adaugându-se şi roşiile.

Se iau scoicile deja deschise. Se curăţă cu o perie sub jet de apă, se scurg bine şi la sfârşit se adaugă la supa fierbinte. Se acoperă supa şi se lasă să fiarbă în continuare la foc potrivit până s-au deschis toate scoicile.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • supa de scoici
Sumar
recipe image
Nume reteta
Supa de scoici cu vin
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.