Supă de salată verde cu costiţă afumată

Printeaza

Supă de salată verde cu costiţă afumată

Ingrediente:Supă de salată verde cu costiţă afumată

  • 1,200 kg salată verde
  • 150 g costiţă afumată
  • 50 g unt
  • 1/2 lingură făină
  • 2-3 ouă
  • 3 l apă
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • cîteva fire de ceapă verde
  • oţet

 

Mod de preparare:

Costiţa se taie bucăţi şi se prăjeşte, apoi se pun foile de salată tăiate julien şi se înăbuşe cu puţină apă.

Se adaugă 30 g unt, făina, ceapa tocată, verdeaţa tocată, sare şi se pune la fiert cu apa clocotită.

Din ouă se prepară o omletă cu restul de unt, şi se pune tăiată bucăţi in supă cînd este fiartă.

Se termină cu pătrunjelul tocat şi se acreşte cu oţet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.