Supa de rosii si dovleac cu ceapa si naut

Printeaza

Supa de rosii si dovleac cu ceapa si naut din: ulei de masline, ceapa, usturoi, dovleac, naut, rosii pasate, supa de legume, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_rosii_si_dovleac_cu_ceapa_si_naut

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mare, taiata rondele
  • 2 catei de usturoi, feliati
  • 1/4 dovleac placintar, taiat cuburi
  • 1 conserva de naut de 400 g
  • 3500 g rosii pasate
  • 500 ml supa de legume
  • 1 legatura de patrunjel, frunzele rupte

 

Mod de preparare:

Sotează în ulei de măsline ceapa timp de 3-4 minute, apoi adaugă usturoiul şi mai ţine pe foc 2-3 minute. Intre timp, scurge şi clăteşte năutul. Adaugă dovleacul şi năutul peste ceapă şi căleşte 1 minut, apoi pune rosiile pasate şi supa de legume.

Asezonează şi lasă la fiert 20 de minute sau până când dovleacul este fiert. Serveşte în boluri cu frunze de pătrunjel proaspăt.

Supa de rosii si dovleac cu ceapa si naut

Supa_de_rosii_si_dovleac_cu_ceapa_si_naut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.