Supa de rosii cu verdeata, legume si orez

Printeaza

Supa de rosii cu verdeata, legume si orez din: orez, roşii proaspete, morcovi, ţelină, ceapă, ulei, zahăr, ardei gras, verdeaţă, sare.

Ingrediente:Supa de rosii cu verdeata, legume si orez

  • 2 kg orez
  • 3 kg roşii proaspete
  • 250 g morcovi
  • 100 g ţelină
  • 250 g ceapă
  • 200 ml ulei
  • 50 g zahăr
  • 100 g ardei gras
  • 1 legătură verdeaţă
  • sare

Mod de preparare:

Zarzavatul se curăţă şi se taie în felii subţiri. Se pune la fiert în apă clocotită, o dată cu uleiul. Se ia spuma. St opăresc roşiile şi se pun la fiert, tăiate în bucăţi , după ce li s-a curăţat pieliţa.

După ce au fiert, se dau prin sită şi se adaugă la supă. Orezul se spală şi se pune la fiert, împreună cu zahărul. Se amestecă împreună cu supa. Se serveşte cu verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.