Supa de rosii cu rozmarin si busuioc

Printeaza

Supa de rosii cu rozmarin si busuioc din: roşii, suc de lămâie, zahăr, frişcă, sare, piper alb măcinat, rozmarin, busuioc, orez fiert.

Supa de rosii cu rozmarin si busuioc

Ingrediente:

  • 1 kg roşii
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • 1-2 linguriţe de zahăr
  • 100 ml frişcă
  • sare
  • piper alb măcinat
  • rozmarin
  • busuioc
  • 50 g orez fiert

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se taie, se pasează printro sită sau se dau prin storcătorul de fructe.

Sucul gros astfel obţinut se amestecă cu frişca şi cu atâta apă cât să se obţină consis­tenţa unei supe cremă.

Se aromatizează cu mirodenii şi za­hăr, dar sucul de lămâie se adaugă numai înainte de servire.

Se va servi rece.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.