Supa de rosii cu pui

Printeaza

Supa de rosii cu puiIngrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • 3 linguri orez
  • 1/2 kg de roşii proas­pete sau din conservă
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • puţină sare
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Porţionezi pulpele de pui şi le fierbi în apă rece cu ceapa curăţată şi întreagă, lei spuma ori de câte ori se formează. Speli roşiile, le tai în patru, le fierbi separat, apoi le pasezi. Fierbi separat şi ore­zul.

După ce a fiert ceapa, o scoţi şi adaugi în supă ore­zul, roşiile, pui puţină sare şi zahăr şi mai dai în câteva clocote. Când este gata, presari pătrunjelul tăiat mărunt.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de rosii cu pui
  • supa de rosii cu pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.