Supa de rosii cu pui si rozmarin

Printeaza

Supa de rosii cu pui si rozmarin din: tacâmurile de la un pui, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, telina, pasta de rosii, fidea, rozmarin, sare.

Supa_de_rosii_cu_pui_si_rozmarin

Ingrediente:

  • tacâmurile de la un pui
  •  o ceapă
  •  un morcov
  •  o rădăcină pătrunjel
  •  o felie ţelină
  •  3 linguri pastă de roşii
  •  fidea
  •  puţin rozmarin
  •  sare

Mod de preparare:

Tacâmurile, se pun la fiert în apă rece cu sare si, după primul clocot, se aruncă apa.

Se pun din nou la fiert cu apă şi sare, se înlătură spuma şi apoi se pun ceapa, morcovul, rădă­cina de pătrunjel şi felina, toate tăiate cât mai mărunt.

Se lasă la fiert legumele si se adaugă pasta de roşii. Se mai lasă la foc 5 minute.

Se pune apoi fideaua, se lasă să dea un clocot, se pune roz­marin, se stinge focul si se lasă 10 minute sub capac înainte de servire.

Supa de rosii cu pui si rozmarin

Supa_de_rosii_cu_pui_si_rozmarin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.