Supa de rosii cu ou si crutoane

Printeaza

Supa de rosii cu ou si crutoane

Ingrediente: Supa de rosii cu ou si crutoane

  • 2 kg roşii bine coapte
  • 2 castraveciori
  • 1 ardei gras mic
  • 1 ceapă potrivită
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare
  • ulei
  • oţet
  • după gust
  • puţină pâine înmuiată în apă şi stoarsă (sau fără pâine)
  • puţină apă (dacă supa este prea groasă)

 

Mod de preparare:

Tai legumele felii, le toci mărunt cu mixerul cu cuţit, adaugi pâinea înmuiată, apă, sare, ulei, oţet şi mixezi totul puţin (supa trebuie să aibă consistenţa laptelui bătut).

Ca să fie o supă mai fină, o poţi trece prin sita foarte deasă. Se consumă rece de la frigider, însoţită ori de cuburi de ou fiert, ori de cas­travete crud, ori de crutoane. In momentul servirii poţi adăuga şi cuburi de gheaţă.

Supa de rosii cu ou si crutoane

Supa de rosii cu ou si crutoane

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.