Supă de rosii cu orez si patrunjel

Printeaza

Supă de rosii cu orez si patrunjel

Ingrediente:Supă de rosii cu orez si patrunjel

  • 1,5 l supă de zarzavat
  • 500 g roşii
  • 100 g orez
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Strecori supa de zarzavat, să fie limpede, şi o pui la fiert. Dacă nu ai supă, poţi s-o prepari din 2 cuburi de condi­ment concentrat de legume cu apă.

Când clocoteşte, adaugi orezul, uleiul şi sarea, în timp ce fierbe orezul, pui roşiile la fiert separat, apoi le pasezi prin strecurătoare şi adaugi sucul obţinut în supă.

Mai laşi supa pe foc timp de 10 minute. Pui verdeaţa tăiată fin în momentul servirii.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu sunt fana supa de rosii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.