Supa de rosii cu orez si ardei gras

Printeaza

Supa de rosii cu orez si ardei gras din: roşii, morcovi, ceapa, ulei, sare, pastarnac, telina, ardei gras, orez, patrunjel.

Supa_de_rosii_cu_orez_si_ardei_gras

Ingrediente:

  • 600 g roşii
  • 100 g morcovi
  • 100 g ceapă
  • 50 ml ulei
  • sare după gust
  • 100 g păstârnac
  • 100 g ţelină
  • 100 g ardei gras
  • 50 g orez
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Tai ardeii cubuleţe, roşiile le opăreşti, le decojeşti şi le tai cu­buri. Restul legumelor le dai prin râzătoare. într-o cratiţă cu ulei, căleşti aproximativ 5 minute le­gumele, mai puţin roşiile.

Adaugi apoi 4 litri de apă. După circa 30 de minute de fierbere adaugi ore­zul şi, când acesta este aproape gata, pui în oală roşiile şi sarea.

Serveşti supa în bol, presărată cu pătrunjel verde tocat mărunt.

Supa de rosii cu orez si ardei gras

Supa_de_rosii_cu_orez_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.