Supa de rosii cu legume si busuioc

Printeaza

Supa de rosii cu legume si busuioc din: rosii, ceapa, busuioc, ulei de masline, zahar, gheata, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_rosii_cu_legume_si_busuioc

  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 2-3 cuburi de gheata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăriţi roşiile, curăţaţi-le de pieliţă şi tăiaţi-le în cubuleţe. Puneţi-le la fiert împreună cu ceapa tăiată în 4, în 2 litri de apă şi fierbeţi-le la foc potrivit 20 de minute. Scoateţi ceapa, lăsaţi puţin să se răcească, apoi pasaţi roşiile.

Puneţi în supa ob­ţinută uleiul de măsline, zahărul, busuiocul uscat şi potriviţi de sare şi piper. Serviţi supa rece cu cuburi de gheaţă şi cu pătrunjel tocat mărunt presărat deasupra.

Supa de rosii cu legume si busuioc

Supa_de_rosii_cu_legume_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.