Supa de rosii cu dovlecei

Printeaza

Supa de rosii cu dovlecei din: suc de rosii, dovlecei, cartofi, ceapa, usturoi, ulei, zahar, sare, piper, foi de dafin.

Ingrediente:Supa de rosii cu dovlecei

  • 1 l suc de roşii
  • 2 dovlecei tăiaţi cubuleţe
  • 4 cartofi
  • 2 cepe mici
  • 3 căţei de usturoi
  • 1/2 ceaşcă ulei
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin

 

Mod de preparare:

Intr-o oală suficient de mare căleşti în ulei ceapa tocată mărunt, adaugi dovle­ceii, şi după puţin timp, cartofii tăiaţi cubuleţe. După ce au fiert, pui sucul de roşii. Laşi să fiarbă 10 minute, după care adaugi 1,5 l apă, piper, sare, zahăr, usturoi tăiat mărunt şi foile de dafin. Acoperi oala şi o laşi la fiert.

Scoţi foile de dafin şi pasezi legumele, adaugi pătrunjelul şi poţi servi cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.