Supa de rosii cu cartofi si morcovi

Printeaza

Supa de rosii cu cartofi si morcovi din: rosii, unt, cartofi, morcovi, ceapa, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Supa de rosii cu cartofi si morcovi

  • 1 kg roşii foarte coapte
  • 30 g unt
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 căţel usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se topeşte untul si se călesc ceapa tăiată în patru, cartofii tăiati cuburi, morcovii si usturoiul. Se lasă 2-3 minute, apoi se pun rosiile, se presară sare si piper si se acoperă cu apă.

Se lasă la fiert până ce toate legumele sunt fierte, iar după gust se scot din legumele fierte pentru servit. Restul continutului, se mixează si se aduce la masă cu legumele oprite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.