Supa de rosii cu carne
PrinteazaSupa de rosii cu carne din: carne de vita, ceapa, usturoi, suc de rosii, paste, ulei, sare, piper.
- 300 g carne tocată de vită
- o ceapă
- 3 căţei usturoi
- 800 ml suc de roşii
- 600 ml supă de vită
- 100 g brânză topită
- 125 g paste
- 2 linguri ulei
- 2 fire ceapă verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
In oala de fiert se încinge uleiul şi se căleşte ceapa tocată circa 3-4 minute.
Se pune carnea, se desface cu lingura şi, după ce şi-a schimbat complet culoarea, se adaugă usturoiul pisat.
Se pun sare, piper, supa, sucul de roşii şi se lasă 10 minute la fiert.
Se adaugă brânza topită şi pastele şi se mai lasă 10 minute la fiert.
Se aduce la masă cu ceapă verde tocată deasupra.
Pofta buna!