Supa de rosii cu carne

Printeaza

Supa de rosii cu carne din: carne de vita, ceapa, usturoi, suc de rosii, paste, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa de rosii cu carne

  • 300 g carne tocată de vită
  • o ceapă
  • 3 căţei usturoi
  • 800 ml suc de roşii
  • 600 ml supă de vită
  • 100 g brânză topită
  • 125 g paste
  • 2 linguri ulei
  • 2 fire ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se încinge uleiul şi se căleşte ceapa tocată circa 3-4 minute.

Se pune carnea, se desface cu lingura şi, după ce şi-a schimbat complet culoarea, se adaugă usturoiul pisat.

Se pun sare, piper, supa, sucul de roşii şi se lasă 10 minute la fiert.

Se adaugă brânza topită şi pastele şi se mai lasă 10 minute la fiert.

Se aduce la masă cu ceapă verde tocată deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.