Supa de rinichi de vitel

Printeaza

 Supa de rinichi de vitel

Ingrediente:Supa de rinichi de vitel

  • 400 g rinichi de viţel
  • 140 g unt
  • 2 cepe
  • 250 g castraveţi acri
  • 1 1/2 l supă
  • 120 g măsline
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 gălbenuşuri
  • 3 linguri de smantană

 

Mod de preparare:

Se spală bine rinichii, se taie în două, apoi felii subţiri, la fel ca ceapa.

Se sotează în unt şi se fierb cu supa, castraveţii curăţaţi şi tăiaţi julien şi măslinele fără samburi.

După ce au fiert circa 45 minute se termină cu gălbenuşurile, smantană şi verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. E buna supa de rinichi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.