Supa de ridichi cu perisoare

Printeaza

Supa de ridichi cu perisoare din: ridichi, ceapa verde, unt, faina, supa de legume, iaurt, sare, piper, carne de pui, orez, patrunjel, ou.

Ingrediente:Supa_de_ridichi_cu_perisoare

pentru supa:

  • 2 legaturi ridichi
  • 2 ridichi ceapa verde
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 500 ml supa de legume
  • 200 ml iaurt
  • sare
  • piper

pentru perisoare:

  • 200 g carne de pui tocata
  • 1 lingura orez
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşti în unt ceapa tocată, adaugi ridichile tăiate felioare şi, când încep să se înmoaie, presari făina, amestecând continuu. Stingi cu supa de legume caldă şi laşi să fiarbă 10 minute la foc potrivit. In­tre timp, amesteci carnea tocată cu orezul opărit în câteva clocote, adaugi pă­trunjelul, oul şi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Iei cu linguriţa din compoziţie şi modelezi perişoarele mici, pe care le adaugi în supă. Le laşi să fiarbă 15 minute la foc mic. Dregi supa cu iaurt şi o servesti fierbinte.

Supa de ridichi cu perisoare

Supa_de_ridichi_cu_perisoare

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Eu nu am pus niciodata rinichi in supa … mi se pare ciudat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.