Supa de pui si legume

Printeaza

Supa de pui si legume din: pui, morcov, cartof, ceapa, taitei, patrunjel, sare.

Ingrediente:Supa de pui si legume

  • un piept pui
  • 2 pulpe pui
  • un morcov
  • un cartof
  • o ceapă
  • 100 g tăitei
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se îndepărtează spuma ori de câte ori apare si apoi se sterge gura oalei cu un servet înmuiat în apă rece.

Se adaugă legumele curătate si tăiate si se continuă fieberea până ce se fierb si legumele. Între timp, se dau într-un clocot tăiteii.

Se scoate carnea fiartă, pulpele se folosesc ca friptură la cuptor sau tigaie, iar pieptul se taie cuburi care se repun în oală odată cu tăiteii. Se serveste supa cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.