Supa de pui cu morcov si taitei
PrinteazaSupa de pui cu morcov si taitei din: piept de pui, morcov, ceapa, telina, cartof, taitei, sare, patrunjel.
Ingrediente:
- 1/2 piept de pui
- 2 morcovi
- o ceapă
- o felie de ţelină
- un cartof mare
- tăieţei
- sare
- pătrunjel
Mod de preparare:
Carnea se pune întreagă la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia splima ori de câte ori se formează şi, după ce spuma nu mai apare, se pun legumele curăţate şi tăiate cubuleţe.
Se lasă la fiert circa 40 de minute si în ultimele 5 minute se pun şl tăieţeii în supă. Se stinge focul, se lasă sub capac 5 minute şi apoi se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.
Supa de pui cu morcov si taitei
Pofta buna!
Foarte buna supa de pui