Supa de pui cu morcov si taitei

Printeaza

Supa de pui cu morcov si taitei din: piept de pui, morcov, ceapa, telina, cartof, taitei, sare, patrunjel.

Supa_de_pui_cu_morcov_si_taitei

Ingrediente:

  •  1/2 piept de pui
  •  2 morcovi
  •  o ceapă
  •  o felie de ţelină
  •  un cartof mare
  •  tăieţei
  •  sare
  •  pătrunjel

Mod de preparare:

Carnea se pune întreagă la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia splima ori de câte ori se formează şi, după ce spuma nu mai apare, se pun legumele curăţate şi tăiate cubuleţe.

Se lasă la fiert circa 40 de minute si în ultimele 5 minute se pun şl tăieţeii în supă. Se stinge focul, se lasă sub capac 5 minute şi apoi se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

Supa de pui cu morcov si taitei

Supa_de_pui_cu_morcov_si_taitei

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.