Supa de pui cu ghimbir si sos de soia

Printeaza

Supa de pui cu ghimbir si sos de soia din: piept de pui, ulei de măsline, ceapă, ardei roşu, usturoi, ghimbir, pastă verde de curry, lapte de cocos, mangetout, supă de pui, baby corn, lamaie, sos de peşte, sos de soia, zahar.

Supa_de_pui_cu_ghimbir_si_sos_de_soia

Ingrediente:

  • 250 g piept de pui tăiat în fâşii
  • ulei de măsline
  • 1 ceapă, tocată mărunt
  • 60 g ardei roşu, tocat
  • 2 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 5 g ghimbir, ras
  • 10 g pastă verde de curry (sau după gust)
  • 1 conservă cu lapte de cocos
  • 100 g mangetout
  • 250 ml supă de pui
  • 100 3 baby corn tăiaţi în sferturi
  • sucul şi coaja rasă de la 1 lămâie
  • 10 g frunze de coriandru
  • 5 ml sos de peşte
  • 5 ml sos de soia
  • zahăr, după gust

Mod de preparare:

Incălzeşte puţin ulei într-o cratiţă şi prăjeşte carnea, în aceeaşi cratiţă prăjeşte ceapa până se înmoaie, adaugă ardeiul şi mai prăjeşte 2 minute.

Adaugă usturoiul, ghimbirul, pasta de curry şi mai prăjeşte 2 minute. Toarnă laptele de cocos şi supa şi dă în fiert. Pune carnea şi fierbe până când este gata.

Adaugă mazărea şi porumbul şi mai fierbe 5 minute. Asezonează supa cu lămâie, coriandru, sos de peşte şi de soia şi zahăr, după gust.

Supa de pui cu ghimbir si sos de soia

Supa_de_pui_cu_ghimbir_si_sos_de_soia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.