Supa de pui cu galuste si morcov

Printeaza

Supa de pui cu galuste si morcov din: piept de pui, morcov, rădăcină pătrunjel, ceapă, cartofi, rădăcină ţelină, ardei gras roşu, ouă, gris, sare.

Supa_de_pui_cu_galuste_si_morcov

Ingrediente:

  •  un piept de pui
  •  un morcov
  •  o rădăcină pătrunjel
  •  o ceapă
  •  2-3 cartofi
  •  o felie rădăcină ţelină
  •  un ardei gras roşu

Ingrediente pentru găluşte:

  •  2 ouă
  •  2 linguri griş
  •  sare

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în doi litri de apă rece cu sare. Se pun apoi legumele tăiate mărunt şi ceapa întreagă. Se lasă pe foc până ce legu­mele sunt fierte şi, între timp, ouăle se amestecă bine cu grisul şi un praf de sare. Se lasă aşa timp de 10 minute.

Când legumele si car­nea sunt aproape fierte, se scoate ceapa, se pune ardeiul gras tăiat cubuleţe, se ia cu linguriţa din amestecul cu griş şi se pune în oală, formând găluştele. Se mai lasă 10 minu­te la fiert.

Supa de pui cu galuste si morcov

Supa_de_pui_cu_galuste_si_morcov

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.