Supa de pui cu bere

Printeaza

Supa de pui cu bere din: bere, paine, smantana, ceapa, unt, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Supa de pui cu bere

  • un litru supă de pui
  • 500 ml bere
  • 200 g miez de pâine veche
  • 100 g smântână
  • o ceapă
  • 25 g unt
  • nucşoară
  • sare
  • piper
  • 200 g costiţă âfumată
  • brânză cheddar

 

Mod de preparare:

Pâinea veche se fărâmiţează cu mâna. In oala de fiert supa se topeşte untul şi se pune ceapa tocată la călit. Se lasă 5 minute. Se încălzeşte supa şi se toarnă peste ceapă, apoi se pun berea şi miezul de pâine.

Se potriveşte de sare, piper şi nucşoară.

Se lasă la fiert 30 de minute şi apoi se strecoară şi se pune din nou în oală. Se adaugă smântână şi se mai lasă 2-3 minute la foc mic. Se serveşte cu brânză cheddar şi costiţă afumată tăiată cubuleţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.