Supa de pui cu ardei gras si menta

Printeaza

Supa de pui cu ardei gras si menta din: carne de pui, morcovi, ulei, sare, menta, telina, ardei gras colorat.

 

Ingrediente:

  • 400 g carne de pui
  • 200 g morcovi
  • 30 ml ulei
  • sare
  • 1 crenguţă de mentă
  • 100 g ţelină
  • 100 g ardei gras colorat

 

Mod de preparare:

Puiul spălat îl tai în bucăţele, pe care le pui la călit într-o oală cu ulei, până se albeşte carnea.

Morco­vii, ţelina şi ardeii îi cureţi şi îi speli.

Morcovii îi tai rondele, ţelina bucăţele mai mari, ardeii julien, apoi e la călii, împreună cu carnea.

După ce legumele s-au în­muiat puţin, pui apă şi fierbi la foc mic, cu vasul acoperit cu un capac, aproximativ 20 de minute.

Când supa a fiert, o sărezi şi adaugi crenguţa de mentă. Acoperi oala şi iei vasul de pe foc.

Această supă poate fi consumată şi rece, dar în acest caz recomand degresarea.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.