Supa de post cu dovleac

Printeaza

Supa de post cu dovleac din: dovleac, cartofi, ceapa, usturoi, dafin, sare, piper, crutoane.

Ingrediente:Supa de post cu dovleac

  • un dovleac nu foarte mare
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 3 căţei usturoi
  • un cub concentrat legume
  • o foaie dafin
  • sare
  • piper
  • crutoane, pentru servit
  • 200 g margarina
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleacul de coajă şi seminţe şi se taie cuburi mari. La fel, se taie cartofii. Ceapa şi usturoiul mărunt tocate se călesc în margarină, se adaugă dovleacul şi cartofii şi se lasă 5 minute.

Se acoperă cu apă, se pun concentratul şi foaia de dafin şi se lasă 30 de minute la fiert. Se mixează, apoi se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel şi crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.