Supa de piept de gaina, raci, scoici sau midii

Printeaza

Supa de piept de gaina, raci, scoici sau midii

Ingrediente:Supa de piept de gaina, raci, scoici sau midii

  • l supă piept de pasăre fiert sau fript
  • 25 bucăţi raci sau crabi, ori midii
  • 1 pahar vin
  • piper
  • sare
  • gogoşele cu caşcaval de dobrogea
  • tarhon

 

Mod de preparare:

Se pune supa la foc şi cind începe să fiarbă se pun intai racii la fiert 10 minute. Se adaugă pieptul fiert tăiat julien, puţin tarhon tăiat, piper, sare şi se leagă cu vinul.

Se mai lasă la fiert cîteva clocote. Se serveşte cu gogoşele de caşcaval (sau de brînză).

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Merge carnea de gaina cu fructe de mare?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.