Supa de peste si fructe de mare

Printeaza

 Supa de peste si fructe de mare

Ingrediente:Supa de peste si fructe de mare

  • 1,200 kg cap de peşte proaspăt
  • 25 scoici sau midii
  • 20 cozi de raci
  • sare
  • 1 pahar de vin
  • 1 ceapă
  • 2 gălbenuşuri
  • 3 linguri de smantană
  • puţin magheran
  • 60 g unt
  • 1 lingură de făină
  • 2 1/2 l apă

 

Mod de preparare:

Se fierbe peştele în apă, sare, magheran, vin şi ceapă timp de 30 minute şi se strecoară.

Se face rîntaş, neprăjit cu unt. Se mai fierbe 10 minute cu scoicile sau midiile şi cozile de raci tăiate. Se leagă cu gălbenuşurile şi smantană.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ador pestele si fructele de mare. O sa fac o supa de peste si fructe de mare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.