Supa de peste cu praz

Printeaza

Supa de peste cu praz din: peste, cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, praz, sare, piper, verdeata, ulei.

Ingrediente:Supa de peste cu praz

  • 600 g cotlet de peşte
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 linguri de praz rondele
  • sare
  • piper măcinat
  • piper boabe
  • verdeaţă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt ceapa şi căleşte-o împreună cu prazul şi un morcov tăiat rondele. Adaugă rădăcina de pătrunjel şi cartofii tăiate cubuleţe, toarnă 1, 5 1 de apă (sau supă din cap şi oase de peşte, dacă foloseşti peştele întreg). Când cartofii sunt aproape fierţi, adaugă peştele şi mai lasă câteva minute.

Rade morcovul rămas, căleşte-l puţin, apoi dă-l printr-o sită.

Sucul rezultat adaugă-1 în supă, spre finalul preparării, pentru culoare. Potriveşte de sare şi piper.

Serveşte cu rondele de praz şi verdeaţă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.